Pozvánka na minihappening na Újezdě 9

26.11.2013 11:02

Vážení přátelé a kolegové zahradníci
Ti kdo nás znají vědí, že jsme slušní lidé a věnovali jsme se 100%legálnímu podnikání. Nepochopitelná a bezprecendentní policejní šikana nás bohužel zasáhla plnou silou. Okradl nás náš vlastní stát!
Jsme ale v právu a za svojí pravdu se budeme bít.
Policejní strategie je jednoduchá ... očernit nás a vyhladovět a takto nás zlikvidovat. Samozřejmě tu nejde jen o pár zahradnictví ... jde o to nejcennější co máme ... o naší a vaší svobodu!
Bez Vaší podpory nemáme šanci. Nežebráme o almužnu, stačí jen když přijdete a koupíte si sebemenší maličkost. Anebo se jen stavíte na kus řeči a podpoříte nás a naše zaměstnance.
Od středy jedeme zas ve všech prodejnách
.... a v pátek od 15-18 pořádáme akci pro všechny slušné lidi co nám drží palce minihappening v našem krámě na Újezdě 9 (pod Petřínem ...)

growshop.cz v Bořivojově ulici 89 ... kompletní grow sortiment, v brzké budocnosti i obnovený sortiment semen a do Vánoc obnovený sortiment kuřáckých potřeb
growcity.cz areaál letov letňany ... kompletní grow sortiment, v brzké budocnosti i obnovený sortiment semen

growland.cz letná ... kompletní grow sortiment

seedbank.cz ... ex growland újezd ... Semenářství všeho druhu ... semena exotických rostlin, zemědělských plodin, okrasných květin a konopí:)!!!

a pro ty co to mají k nám moc daleko samozřejmě fungují naše eshopy

více info o bezpráví na asanace2.cz

Váš ing. Michal Otipka